Eldkorg

Eldkorgar är en perfekt lösning för dig som vill ha en behaglig och trevlig värme på din uteplats eller på din terrass. De ger en mysig och härlig stämning samtidigt som de håller dig varm på de kyligare kvällarna. Eldkorgar är en mycket populär form av uppvärmning utomhus, eftersom de är enkla att använda och inte kräver någon installation. Allt du behöver är en plats att ställa den på och lite bränsle, så kan du snabbt få igång en härlig eld.

Uptäck våra favoriter

  1. Globus Dewdrop oerhört vacker, men oerhört dyr
  2. Landmann Ball of Fire vacker eldboll för sena kvällar
  3. Cookking Flame modern, rejäl och stabil
  4. Röshult Original klassisk och tidlös
  5. Madison annorlunda design i cortenstål
  6. Bodø snygg eldkorg för hela familjen

Eldkorgar finns i olika material och storlekar, så det går att hitta en som passar just din uteplats. Många eldkorgar är tillverkade av rostfritt stål eller pulverlackerat stål, vilket gör att de är hållbara och lätta att rengöra. De flesta eldkorgar har också en så kallad emhätt, vilket skyddar mot vind och regn. Emhätten kan också justeras i höjdled, så att du kan reglera värmen efter dina behov.

Eldkorgar är en mycket populär form av uppvärmning utomhus, eftersom de är enkla att använda, ger en mysig stämning. En fördel med eldkorgar är att de är mycket enkla att använda. De behöver ingen elektrisk ström eller gasförsörjning, utan de fungerar helt och hållet med ved. Om du väljer att använda ved kommer du få en mysig och naturligt brinnande eld. Eldkorgar kan användas för att bränna andra sorters bränsle än ved, till exempel kol och kolbricketter.

Eldkorgar är också en miljövänlig form av uppvärmning, eftersom de inte förbrukar någon elektricitet eller gas. Detta gör dem till ett bra val för den som vill minimera sin miljöpåverkan. De har dessutom en låg kostnad, framförallt om man har tillgång till ved från trädgården, eftersom man kan använda just ved som bränsle.

Men det viktigaste för många är just mysfaktorn. Eldkorgar kan skapa en fantastisk mysig stämning i trädgården, på terassen eller uteplatsen. Det finns ingenting bättre än att tända en eld i en eldkorg för uppvärmning när man sitter utomhus och njuter av en middag eller en kväll med vänner.

Köpguide

Eldkorgar är en populär och mysig form av uppvärmning för utomhusbruk, och det finns många olika varianter att välja mellan. Om du är intresserad av att köpa en eldkorg för din trädgård, terrass eller balkong finns det viktiga saker som du bär tänka på för att få den bästa upplevelsen. Här är några tips att tänka på när du ska välja en eldkorg:

  1. Material: Det finns olika material som eldkorgar kan vara tillverkade av, till exempel stål, järn och aluminium. Stål och järn är oftast tyngre och mer beständigt, medan aluminium är lättare men kan vara mer känsligt för väder och vind. Tänk på vilket material som passar bäst för dina behov.
  2. Storlek: Se till att du väljer en eldkorg som är lämplig för den plats du tänker ha den på. Om du har begränsat med utrymme kan du välja en mindre eldkorg, medan en större korg kan vara bättre om du har mer plats att fylla.
  3. Design: Det finns många olika designmöjligheter att välja mellan när det gäller eldkorgar. Välj en som passar din personliga stil och din trädgårdsinredning.
  4. Pris: Eldkorgar finns i olika prisklasser, de flesta mellan 500 och 2 000 kr. Välj något som passar din plånbok.

Bäst eldkorg

Globus Dewdrop är en vacker eldkorg av hög kvalitet som har en vacker form som en vattendroppe. Den har mycket tåligt cortenstål som ger eldkorgen ger en lång livslängd och gör att den kan stå utomhus i alla väder. Designen är unik och droppformad, vilket ger en vacker effekt när lågorna flammar upp.

Eldkorgen är perfekt för 1-5 personer, och det är skönt att kunna samlas runt brasan och värma sig under kalla kvällar. Glowbus har verkligen lyckats skapa en produkt med fokus på hållbarhet och miljövänlighet, samtidigt som den är vacker att titta på.

Dewdrop är en exklusiv eldkorg utan dess like. Den är definitivt dyrare än de flesta andra. Dewdrop kommer i tre olika storlekar som börjar från 40 000 kr. Wehn money is no object.

Landmann Ball of Fire är formad som ett stort klot och är utrustad med ett emaljerat fat att lägga veden på. Att samlas runt en öppen eld är ett härligt sätt att umgås på och Ball of Fire perfekt för sena kvällar runt elden. Den har lock med handtag och gnistskydd som skyddar mot större gnistor. Det ingår även en skyddshuv.

Eldkorg Ball of Fire en högkvalitativ och attraktiv eldkorg som kommer att komplettera din utomhusmiljö på bästa sätt. Den är enkel att använda och har många värdefulla egenskaper, såsom gnistskydd och ett hållbart plåtmaterial. Vi rekommenderar starkt denna eldkorg för de som vill ha en lyxig och elegant eldstad för sin trädgård eller terrass.

Cookking Flame är en modern och stabil eldkorg som är perfekt för att skapa en mysig stämning på uteplatsen eller i trädgården. Med sin öppna design ger den unikt ljus från elden och är perfekt för att värma upp kyliga kvällar.

Eldkorgen är handgjord och tillverkad i Europa av tjocka, platta stålstänger som har svetsats tillsammans till en massiv struktur. Detta ger den en stor kapacitet för ved, vilket gör den perfekt som en belysning för terrassen eller trädgården.

Dess moderna design matchar många omgivningar och utgör en elegant dekoration. Cookking Flame en hållbar och estetiskt tilltalande eldkorg som kommer att ge många trevliga stunder ute i den friska luften.

Madison är en vacker och annorlunda designad eldkorg av platt cortenstål. Cortenstålet ger eldkorgen en en naturlig och charmig rostfärg. Den här eldkorgen är perfekt för sena sommarkvällar på det morderna hemmets uteplats.

En av de stora fördelarna med Madison eldkorg är att den är tillverkad i 1,8 mm tjockt stål, vilket ger den extra stabilitet och hållbarhet. Corten stål är också känt för att inte behöva behandlas för att hålla längre, vilket gör att den håller sig snygg under lång tid.

Sammanfattningsvis är Madison eldkorg en stilren och hållbar eldkorg som ger en skön värme under sena sommarkvällar ute på terrassen. Den är enkel att använda och levereras färdigmonterad, så du kan börja njuta av den direkt.

Bodø är en snygg eldkorg i svart stå som passar perfekt för att samla familj och vänner runt på kyliga kvällar. Med sin stilrena design och högkvalitativa stålkonstruktion är Bodø inte bara en funktionell eldkorg, utan också en dekoration i sig själv.

En av de största fördelarna med Bodø är dess lätta underhåll. Den är enkel att flytta runt på terrassen eller i trädgården, så du kan enkelt placera den precis där du vill ha den.

Med sin brett 55 cm och höga kvalitet är Bodø eldkorgen en utmärkt val för att skapa en mysig stämning på dina kyliga kvällar ute i trädgården för hela familjen, inkluse grannar och vänner.

Gardenlife är en mycket vacker eldboll/eldkorg som har laserskurna detaljer. Mönster som finns tillgänliga är löv och fåglar. Finnishen på stålet är vackert rosted orange, vilket gör att eldkorgen passar utmärkt i miljöer med hisorisk känsla.

Boo Fire Basket är en eldkorg som passar perfekt för att skapa en mysig stämning på din uteplats eller terrass. Den moderna och eleganta designen i svartlackerad metall ger en touch av lyx till din utemiljö, och den stora korgen gör det lätt att hålla ordning på ved och glöd.

Boo Fire Basket är tillverkad av svenska Skargaarden, som är kända för att skapa möbler som är vackra nog att stå inomhus men som ändå är tåliga nog att stå ute i alla väder. Detta gör att du kan använda eldkorgen under många säsonger, och dess högkvalitativa material garanterar en lång livslängd.

Jordan är en

Morsø Fire Pot är en vacker och unik eldkorg som passar perfekt för den som vill skapa en mysig och ombonad stämning i sin trädgård eller på sin terrass. Denna eldkorg är tillverkat av högkvalitativt material och har en snygg och modern design som skiljer sig från andra eldkorgar på marknaden.

Vad som gör Morsø Fire Pot så speciell är att den även kan användas för matlagning, vilket gör den till en perfekt allround-eldstad för sommarens grillkvällar. Den är också enkel att rengöra och kan enkelt flyttas runt på terrassen eller i trädgården. Dessutom finns det möjlighet att köpa tillbehör som ett grillgaller, så du kan få en ännu mer mångsidig och användbar eldstad.

Om du vill skapa en unik och mysig stämning i din trädgård eller på din terrass, är Morsø Fire Pot definitivt värd att överväga. Eldkorgen är inte bara en dekoration, utan också en funktionell och användbar eldstad som kommer att ge många stunder av glädje och värme.

Jordan är en eldkorg med grillgaller, perfekt för att laga mat utomhus. Dessutom är den enkel att rengöra och har ett handtag på grillgallret för enkel hantering. Öppna upp för möjligheten att laga mat, grilla marshmallows eller bara njuta av värmen och lågorna tillsammans med dina nära och kära. Välgjord och prisvärd eldkorg för trädgården.

RedFire Denver är en eldkorg i klassiska design kombinerad med en moderna twist som ger den en unik touch som kommer att få den att sticka ut. Dess bredda öppning ger plats för en härlig brasa som kan njutas av under många kvällar. En vacker och funktionell eldkorg som kommer att fånga uppmärksamheten från dina gäster och ge en mysig stämning till uteplatsen eller trädgården.

Den pulverlackerade stålkonstruktionen ger den en elegant touch och det gallerformade höljet säkerställer en bra luftcirkulation för flammorna. Tack vare den medföljande gnistplattan behöver du inte oroa dig för att skräp hamnar på uteplatsen eller i trädgården.

RedFire Denver är enkel att flytta på och att montera, och för att bibehålla den vackra looken rekommenderar vi att du håller den torr och förvarar den inomhus om möjligt.

Röshult Original är en klassisk och tidlös eldkorg med en modern twist. Denna eldkorg är utformad som en hög korg på en fot och sprider mysigt ljus och skön värme. Med en höjd på 70 cm och en diameter på cirka 30 cm, är Röshult Original eldkorg perfekt för att skapa en mysig stämning på sommarstället.

Röshults fokus på hög kvalitet och gediget hantverk märks i eldkorgen, som är tillverkad av stål med en pulverlackerad finish. Leveransen inkluderar en eldkorg som är enkel att montera och en gnistplatta för att minimera skräpet på uteplatsen eller i trädgården.

Eldkorg Original från Röshult är en fantastisk dekoration till trädgården eller terrassen, och ger dig möjlighet att samla familjen eller vännerna för att njuta av lågorna och värmen tillsammans. Denna eldkorg är också ett bra val för att skapa en mysig atmosfär vid festliga tillfällen, såsom sommarfesten eller den lilla familjefesten.

Allt som allt är Röshult Original eldkorg en vacker och kvalitativ eldkorg som passar perfekt för att skapa en mysig stämning och sprida ljus och värme.

Dangrill är ett mycket bra val för den som vill ha en elegant och klassisk design. Dangrill är gjord av högkvalitativt svart stål och med den medföljande underskålen behöver du inte oroa dig för att vedträna ska trilla ner på marken.

Vad jag särskilt gillar med Dangrill är att den är väldigt enkel att använda. Du behöver bara lägga i lite ved och tända en tändsticka, och sedan kan du njuta av den mysiga stämningen som lågorna skapar. Eldkorgen är också väldigt säker att använda, med sin höga värmeresistens.

VidaXL Eldkorg är en generisk eldkorg från VidaXL som är ganska prisvärd. Eldkorgen är tillverkad i robust pulverlackerat stål och har två handtag för enkel transport. Dess stora bas gör att den är mycket stabil, vilket är bra för den som vill använda den på en terrass eller balkong. Den levereras även med ett grillgaller vilket gör den lämplig för att grilla på.

Kvadrat Rost är en högkvalitativ eldkorg som passar perfekt för att skapa en mysig och värmande atmosfär i trädgården. Den är tillverkad av råjärn, vilket ger den en naturlig patina i bruna toner som bara blir vackrare med tiden. Eldkorgen är mycket stabil och kan stå ute året om, vilket gör den till ett perfekt val för att njuta av en värmande eld under mörka vinterkvällar eller mysa vid svala höstkvällar.

En av de starka sidorna med Kvadrat Rost är dess hållbarhet och stabilitet. Med sin tillverkning av råjärn kan den hålla år efter år, och den är väldigt lätt att underhålla och sköta. Det är också enkel att fylla på med ved eller kol, och med den stora basen är den mycket stabil och säker att använda.

Dessutom är Kvadrat Rost eldkorg en vacker och stilren tilläggning till trädgården. Den passar lika bra på en terass som i en stor trädgård, och med sin vackra patina i bruna toner blir den en riktig blickfångare när lågorna sprakar.

Sammanfattningsvis är Kvadrat Rost eldkorg en högkvalitativ, hållbar och vacker eldkorg som skapar en mysig och värmande atmosfär i trädgården. Om du letar efter en eldkorg som kommer att vara en tillgång i många år framöver, är Kvadrat Rost det perfekta valet.

Mustang Livingston är en stor eldkorg och eldstad, som mäter 72 cm i höjd och 91 cm i diameter. Den ger en rejäl värme som kan njutas av av både familj och vänner. Med det medföljande grillgallret i kromat stål kan du också enkelt laga god mat vid elden.

Eldstaden är utrustad med gnistskydd, både i skålen och i locket, för att hålla lågorna under kontroll och förhindra att gnistor sprätter iväg. Det gör att du kan känna dig trygg när du använder den. Eldstaden är också enkel att montera och har en robust konstruktion med 12 månaders garanti.

Mustang Livingston eldstad är den perfekta lösningen för att skapa en mysig stämning i trädgården för en stor familj och många gäster. Så om ni vill njuta av en värmande eld under mörka vinterkvällar eller mysa vid en sval höstkväll, är detta den perfekta eldstaden för er.

Personlig eldkog från eldkorgar.nu är det perfekta sättet att sätta en personlig twist på din uteplats. Du kan beställa eldkorgen med personlig text och utsmyckning. De har fördefinerade motiv inom jakt och friluftsliv som du kan välja mellan. Ge bort som present eller köp till dig själv!

Vanliga frågor