Gasolvärmare

Gasolvärmare är en typ av värmare som använder gasol (gas) som bränsle. Gasolvärmare kan användas både inomhus och utomhus. Gasolvärmare fungerar genom att bränna gas, vilket ger upphettade infraröda strålar som värmer upp människor och föremål i närheten.

Uptäck våra favoriter

  1. Provance – en rejäl gasolvärmare/gasolkamin tillverkad i gjutjärn
  2. Steel Look – en mycket vacker och prisvärd gasolvärmare för utomhusbruk
  3. Stilla Gasol – en effektiv gasolvärmare för uppvärmning inomhus till bra pris
  4. Muztag Marbella – en rejäl gasolkamin för terassen
  5. Sunwind Windflame – en mycket populär gasolvärmare för inomhusbruk

En av de största fördelarna med gasolvärmaren är att de är mycket energieffektiva. De släpper inte ut någon rök eller andra föroreningar, vilket gör dem miljövänliga. De är också mycket lätta att använda, med enkel start och stängning genom att tända på gasen.

En viktig sak är att se till att den är placera på en säker plats, borta från människor och föremål som kan ta eld. Det är också viktigt att regelbundet kontrollera gasbehållaren och se till att den är full, så att värmaren alltid har tillräckligt med gas.

Gasolvärmare är altså enkla att använda och finns i många olika storlekar och utformningar, så att du kan välja den som passar bäst för dina behov.

Gasolvärmare utomhus

Gasolvärmare är populära för användning utomhus på uteplatser, altaner och i trädgårdar, där de ger en behaglig värme på kallare dagar. Gasolvärmaren en energieffektiv och miljövänlig lösning för att värma upp utomhusutrymmen.

Gasolvärmare för utomhusbruk finns i många olika storlekar och utformningar, så det finns något för alla typer av utrymmen. De kan enkelt förflyttas och användas på flera olika platser, så att du kan värma upp olika områden i trädgården eller på uteplatsen.

Bäst gasolvärmare utomhus

Steel Look

Steel Look är en mycket vacker och prisvärd gasolvärmare för utomhusbruk. Den pyramidutformade designen ger en lyxig och exklusiv känsla till din uteplats. Den passar riktigt bra in i alla typer av utemiljöer.

Det bästa med Steel Look är den fantastiska eldsflamma i glasröret som bidrar till en unik atmosfär på terrassen. Placera den vid entrén för att skapa en vacker inbjudan till trädgården eller terrassen, eller använd den för att förgylla till din uteplats och gör kvällarna utomhus ännu mer speciella. Oavsett vad du väljer att använda den till, kommer Steel Look att göra sommarkvällarna ännu bättre.

Stilrenare gasolvärmare för utomhusbruk får man leta efter.

Sahara Fokus är en fantastisk gasolvärmare för terassen som har en justerbar värmeledningsreflektor som kan du rikta värmen precis dit du vill ha den. Reflektorn är extra stor, vilket gör att den fungerar som ett vindskydd.

Sahara är ett utmärkt val för dig som vill ha en högkvalitativ och effektiv terrassvärmare. Den är tillverkad i rostfritt material och har en låg förbrukning, vilket gör den mycket energieffektiv. Allt detta kombinerat med en års garanti gör Sahara Fokus till ett självklart val för dig som vill ha en bra terrassvärmare.

Marbella

Muztag Marbella är en rejäl gasolkamin som ska placeras utomhus på terassen, uteplatsen eller i trädgården. Muztag Marbella är elegant och stilren och passar alltså perfekt på terrassen. Den är elegant och stilren med glas på alla fyra sidor. Det bästa med Marbella är att den sprider en vacker låga som kan njutas av från alla sidor.

Muztag Marbella är tillverkad i hållbara och kraftiga material och kräver minimal rengöring, vilket gör den attraktiv för användning i hotell- och restaurangbranschen. En annan fördel med Marbella är att den har hjul, som gör att den enkelt kan flyttas runt och föras undan när den inte används.

Muztag är en erkänd tillverkare av kvalitetskaminer och deras Muztag Marbella modell har en extra hög värmeeffekt på 7,3 kW per timme. Detta gör den till en kraftfull terrassvärmare som kan hålla en stor yta varm och behaglig.

Bluegaz Bullet

Bluegaz Bullet är en högkvalitativ gasolvärmare som har en unik konisk brännare och stilren design. Värmaren står på en pelare vilket gör den utmärkt där man vill placera en värmare högt upp, men inte har ett tak eller vägg att fästa den vid.

Den högeffektiva koniska brännaren ger en bra värmeeffekt på 5-13 kW och har steglös reglering för att du enkelt kan hitta det perfekta värmeläget för varje situation.

Bluegaz Bullet är tillverkad av rostfritt stål och har tippsäkring för säker användning, vilket innebär att den stänger av sig om den skulle välta. Nedtill finns två hjul för enkel förflyttning samtidigt som foten också har monteringshål för en fastare och säkrare installation.

Gasolvärmare inomhus

Gasolvärmare är ett bra alternativ för att värma upp utrymmen inomhus. De är lätta att använda, ger snabb värme och är energieffektiva. Men det finns viktiga saker som man måste tänka på när det gäller att välja en gasolvärmare för inomhusbruk.

En av de viktigaste sakerna att tänka på är säkerheten. Gasolvärmare kan vara explosiva och det är viktigt att se till att de är installera och används på rätt sätt. Se till att följa instruktionerna noga och att ha en fungerande rök- och koldioxidvarnare i samma rum som gasolvärmaren.

En annan sak att tänka på är räckvidden för gasolvärmaren. Se till att välja en modell som täcker det område som du önskar att värma upp. Välj inte en för kraftig värmare för ett för litet run. Det är också viktigt att se till att det finns tillräckligt med ventilation i rummet, så att gasen kan släppa ut.

De flesta gasolvärmare inomhus behöver ingen skorsten eller installation, och avger varken rök eller sot tack vare sin höga och rena förbränning. En stor fördel mot vedeldade kaminer och andra typer av uppvärming inomhus.

Bäst gasolvärmare inomhus

Provance 8211

Provance är en rejäl gasolvärmare/gasolkamin tillverkad i gjutjärn och gjuten aluminium med en elegant design.

Den skiljer sig från många andra gasolkaminer på marknaden eftersom den mer efterliknar en klassisk braskamin än en gasolvärmare. Gasolkaminen Provence är mycket populär bland inredningsintresserade och många väljer att använda den som en möbel.

Windflame Gasol.

Sunwind Windflame Gasol är en mycket populär gasolvärmare för inomhusbruk. Windflame ger en härligt värme och en mysig atmosfär i rummet. Den har en realistisk eldeffekt, och den kan användas året runt för att värma upp rummet.

Windflame har en stor gasolbehållare som räcker länge, och den kan tändas enkelt med hjälp av en fjärrkontroll. Den har också en termostat som håller en jämn temperatur, och den har en låg gasförbrukning. Den har tändsäkring, vältsäkring och CO-säkring för att säkerställa säker användning.

Gasolregulatorset ingår inte, men du kan enkelt placera gasolflaskan baktill i kaminen.

Millarco 43 Kw 8211

Millarco 4.3 Kw. Millarco är en sammanfällbar gasolvärmare som är fantastiskt prisvärd. Det är en gömd skatt som har en effekt på hela 4.3 Kw och kan värma upp rum ända upp till 80 kvm.

Millarco har tre infraröda värmeelement, en inbyggd elektrisk värmefläkt, tre steg av gasdrift och en elektronisk tändning för att ge maximal värme och komfort.

Blue Belle Chic är en mycket högkvalitativ gasolvärmare för inomhusbruk som kan köpas tillsammans med ett startpaket. Startpaketet innehåller regulator, fyllt gasolflaska och en gasvarnare – allt du behöver för att komma igång. Perfekt för dig som köper din första gasolvärmare eller inte har något hemma.

Blue Belle Chic är en av de mest moderna och effektiva gasolkaminer som finns på marknaden. Med sin unika termostatstyrning och höga effekt på upp till 4,2 kW är den perfekt för både snabb uppvärmning och underhållsvärme. Dessutom är den portabel på hjul, vilket gör den enkel att flytta runt på olika ställen.

En stor fördel med Blue Belle Chic är att den har en termostat som stänger av värmen helt när den önskade temperaturen är uppnådd, samtidigt som den automatiskt slår på den igen när temperaturen i rummet sjunker. Detta gör att du kan hålla en konstant temperatur utan att förbruka mer bränsle än nödvändigt, vilket ger optimal bränsleeffektivitet.

Stilla Gasol.

Stilla Gasol är en effektiv gasolvärmare till bra pris, som snabbt kan värma upp ett rum. Den har tre olika effektlägen, så du kan enkelt ställa ner värmaren på sparlåga efter att du nått önskad temperatur.

Det bästa med Stilla är att den är så vacker. Den passar mycket väl in i inredningen hemma och har ett lågt pris. Ibland säljs den också med ett mycket smidigt startpaket som innehåller allt för dig som köper din första gasolkamin.

Stilla har en automatisk syrgaskontroll som kontrollerar och stänger av kaminen innan nivån av CO2 eller CO blir för hög.

Vanliga frågor om gasolvärmare